Typisch Nederlands papier

In samenwerking met een bollenteler uit Noord-Holland heeft Schut Papier een nieuwe papiersoort ontwikkeld dat 20% tulpenbollen bevat. Tot voor kort werd de overproductie van een bijzonder soort tulpenbollen vernietigd, maar nu hoeft dat niet langer. Door de bollen te verkleinen en gemengd met houtvrije cellulose te verwerken op onze papiermachine maken we er een mooi papier van waarin zowel de bruine schil en de glanzende witte binnenkant van de bol op subtiele wijze zichtbaar zijn.

Ons tulpenbollenpapier is goed bedrukbaar door middel van o.a. laser- en offsetdruk en kan goed worden gerild en gevouwen. Het is geschikt voor diverse toepassingen, waaronder boeken, mappen, jaarrapporten, algemeen drukwerk, verpakkingen en hobbytoepassingen. Tulpenbollenpapier wordt op order geproduceerd in ieder wenselijk gramgewicht tussen de 100 en 500 g/m2 en vanaf 2.000 kg. Het kan zowel op rol als in vellen worden geleverd.

Download nu onze flyer en lees meer over ons tulpenbollenpapier.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!