Onderzoek & ontwikkeling

X Rite Kiki

Voortdurend onderzoeken en ontwikkelen wij nieuwe mogelijkheden om onze producten en processen te verbeteren en vernieuwen, zodat we onze klanten steeds beter en breder kunnen bedienen.

Maatwerk

Kleurstoffen

Met inzet van verschillende ingrediënten en op maat gemaakte recepturen kunnen wij snel en flexibel inspelen op de meest uiteenlopende wensen in de markt. Daag ons uit met uw vraag, dan zoeken we samen naar de oplossing!

Pilots

Papiermachine

Naast dat wij een productiebedrijf zijn, stellen wij onze kleine en flexibele papiermachine ook graag beschikbaar voor pilot-producties.

Al vele jaren voortdurend innovatief

Onze wereld is continu in beweging. Innovaties en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in steeds sneller tempo op en ook de manier waarop we leven verandert voortdurend. Als bedrijf met een lange historie weten we maar al te goed dat hieruit nieuwe behoeftes ontstaan bij (potentiële) klanten zoals u. We helpen u graag om in deze behoeften te voorzien!

Door de vele mogelijkheden die onze papiermachine biedt en deze steeds weer op een nieuwe manier in te zetten, groeit de omvang van ons receptenboek al meer dan 400 jaar. Onze klanten, onze historie en de wereld om ons heen zijn daarin een constante inspiratiebron voor innovatie.

Onze machine staat tot uw dienst

Om u als klant zo goed mogelijk te bedienen beschikken wij over een flexibele en veelzijdige papiermachine. Onze machine is uitgerust met diverse technologieën die het mogelijk maken unieke papiersoorten en innovaties te produceren, waarmee u zich als klant onderscheidt van uw concurrenten.

Daarnaast werken wij voortdurend aan de uitbreiding van onze technische mogelijkheden, zodat wij u in de (nabije) toekomst nog beter van dienst kunnen zijn met nog meer mogelijkheden en verdere verduurzaming van onze producten. De combinatie van traditionele productietechnieken met de nieuwste technologische mogelijkheden van deze tijd is daarbij kenmerkend voor ons innovatieve bedrijf.

Uw behoeften staan centraal

Onze ruim 400 jaar aan ervaring in het vervaardigen van ongestreken kwaliteitspapier zetten wij het liefst in om samen met u uw ideeën te realiseren. Door uw wensen en ideeën te combineren met onze kennis van papier, kleuren en vezeltechnologie ontstaan steeds weer de mooiste en bijzonderste papiersoorten.

Al bij een afname vanaf 2.000 kg kunnen wij geheel naar uw wensen uw eigen papiersoort ontwikkelen en produceren. Ook bieden we u de mogelijkheid gebruik te maken van onze kleine maar flexibele papiermachine ten behoeve van proeven. Denk bijvoorbeeld aan een pilot-test voor het uittesten van nieuwe recepturen alvorens de productie op te schalen naar een grotere papiermachine. Ongeacht of u nu het liefst de ontwikkeling van een nieuw papier geheel aan ons overlaat of liever zelf de touwtjes in handen houdt, wij en onze papiermachine staan voor u klaar om u te helpen bij het tot leven brengen van uw innovatieve ideeën!

Heeft u een productidee dat u samen met ons zou willen uitwerken, of zoekt u naar een kleinschalige papiermachine om pilot-proeven op te doen?

Laat het ons weten via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.