Ambachtelijk geproduceerd

Ons aquarelpapier wordt al sinds 1618 op ambachtelijke wijze geproduceerd en staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Het wordt gewaardeerd door zowel oude als nieuwe en door zowel bekende als onbekende kunstenaars. Het wordt gemaakt met 100% houtvrije cellulose of katoen en is pH-neutraal en zuurvrij. Daardoor is het zeer verouderingsbestendig. U kunt kiezen uit diverse markeringen, gramgewichten en formaten, waardoor er altijd wel een aquarelpapier is dat aansluit bij uw behoeften.

Ons aquarelpapier is beschikbaar in diverse standaarduitvoeringen en formaten onder onze eigen merken:

  • Terschelling. Zuurvrij, wit aquarelpapier uit 100% houtvrije cellulose met een uitstekende uitwasbaarheid. Verkrijgbaar in medium fijn (CP), ruw en glad (HP). De blocs zijn vierzijdig gelijmd.
  • Serene. Zuurvrij, wit aquarelpapier uit 100% houtvrije cellulose met een uitstekende uitwasbaarheid en een medium-fijne structuur (CP). De blocs zijn vierzijdig gelijmd.
  • Studie Aquarel. Zuurvrij, wit aquarelpapier uit 100% zeer hoogwaardige cellulose. Dit papier is eveneens geschikt voor andere nat-technieken. De blocs zijn eenzijdig gelijmd.
  • Noblesse. Zuurvrij, gebroken wit aquarelpapier uit 100% katoen met een medium-fijne structuur (CP). Dit is aquarelpapier van topkwaliteit, op de papiermachine geschept en gelatine-gelijmd. De blocs zijn vierzijdig gelijmd.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om aquarelpapier onder uw eigen label en geheel naar uw wensen te ontwikkelen en produceren. In dat geval heeft u nagenoeg onbeperkte keuzevrijheid wat betreft oppervlakte, belijming, gramgewicht, formaat en receptuur. Dit is al mogelijk bij een afname vanaf 2 ton.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!