Luxueuze en natuurlijke uitstraling

Met de circulaire economie als inspiratiebron heeft Schut Papier, in samenwerking met een relatie in Frankrijk, een papierlijn ontwikkeld op basis van cacaodoppen die als reststroom vrijkomen uit de cacao verwerkende industrie. Het cacaopapier heeft een geheel eigen, luxe en natuurlijke uitstraling en een unieke tactiele waarde die zorgen voor een opvallende premium look & feel. Daarmee is dit papier een perfecte match voor luxe verpakkingen van producten zoals chocolade, snoepgoed en bakkerijproducten of hoogwaardig drukwerk voor grafische- of decoratieve toepassingen.

Het cacaopapier bevat een hoog aandeel cacaovezels en is beschikbaar in een milk- en een dark-variant, als subtiele knipoog naar de cacaoboon en chocolade. Het papier is beschikbaar in diverse gramgewichten en kan optioneel tevens worden voorzien van vetwerende eigenschappen.

Download nu onze flyer en lees meer over ons cacaopapier.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!