Reststroomverwaarding

De afgelopen jaren hebben we al talloze reststromen omgetoverd tot mooie en bijzondere papiersoorten, voor diverse toepassingen. In sommige gevallen kwam dit voort uit een eigen idee, maar nog vaker waren het onze klanten die ons inspireerden en uitdaagden om papier te ontwikkelen op basis van hun eigen restmaterialen. Zo hebben we al papier gemaakt van riet, waterplanten, koffiebonenvliesjes (silverskin), bloemen(stelen), uienschillen en nog veel meer.

De mogelijkheden om door ons een duurzaam papier te laten ontwikkelen zijn vrijwel eindeloos. Dankzij onze kleine en flexibele papiermachine en jarenlange ervaring kunnen we relatief snel en al vanaf van 2 ton speciaal voor u een papier ontwikkelen, ook op basis van uw eigen reststromen. Dus heeft u een reststroom en zou u dat willen laten verwerken in papier of karton, om daar bijvoorbeeld visitekaartjes, briefpapier, reclame-uitingen, jaarverslagen of verpakkingen van te maken? Stuur ons dan een monster op en we onderzoeken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!