Tailormade is onze kracht

De kracht van Schut Papier ligt in het produceren van tailormade papiersoorten naar de specifieke wensen van onze klanten. Zonder beperkingen wat betreft formaat, dikte en kleur. Ook kunnen we diverse type vezels inzetten. We beschikken hiervoor over een team van goed opgeleide technologen, moderne onderzoeksfaciliteiten en ruim 400 jaar aan ervaring, welke we graag inzetten om samen met u nieuwe producten te ontwikkelen.

Al bij een afname vanaf 2000 kg kunnen wij uw eigen papiersoort ontwikkelen én produceren op onze papiermachine. Dit gebeurt uiteraard in nauwe samenspraak met u. Ook kunnen we als pilot-plant voor u fungeren bij de ontwikkeling van nieuwe producten voor toekomstige bulkproductie. Dankzij onze compacte organisatie zijn we in staat om snel en flexibel te reageren en denken we stap voor stap met u mee. Daag ons uit met uw vraag. Samen realiseren we de oplossing!

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!