Eeuwenlange ervaring

Met eeuwenlange ervaring in het vervaardigen van ongestreken kwaliteitspapier beschikt Schut Papier over unieke kennis van papier, kleuren en vezeltechnologie. Deze knowhow zetten we in voor voortdurende innovatie en verbetering van onze productmogelijkheden. We beschikken hiervoor over moderne onderzoeksfaciliteiten en een eigen laboratorium dat is uitgerust met alle benodigde apparatuur om nieuwe, unieke papiersoorten te kunnen ontwikkelen.

Ook werken we continu aan de technische verbetering van onze machine, gericht op het leveren van nieuwe productiemogelijkheden, state-of-the-art kwaliteit, efficiëntieverbetering en optimalisaties gericht op verduurzaming van ons proces. De combinatie van traditionele productietechnieken met de nieuwste technologische mogelijkheden van deze tijd is daarbij kenmerkend voor ons bedrijf.

Wilt u meer informatie over onze onderzoeken en ontwikkelingen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!