Gewaardeerd door kunstenaars

Ons acrylpapier wordt door kunstenaars wereldwijd gewaardeerd omwille van zijn body en de natuurlijke oppervlaktestructuur. Het wordt gemaakt met 100% houtvrije cellulose en is pH-neutraal en zuurvrij. Daardoor is het zeer verouderingsbestendig. U kunt kiezen uit diverse viltmarkeringen, gramgewichten en formaten, waardoor er altijd wel een acrylpapier is dat aansluit bij uw behoeften.

Ons acrylpapier is beschikbaar in diverse standaarduitvoeringen en formaten onder ons eigen merk: Acryl. Dit is zuurvrij wit acrylpapier uit 100% hoogwaardige cellulose. Dit papier is ook geschikt voor andere nat-technieken. De blocs zijn eenzijdig gelijmd.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om acrylpapier onder uw eigen label en geheel naar uw wensen te ontwikkelen en produceren. In dat geval heeft u nagenoeg onbeperkte keuzevrijheid wat betreft oppervlakte, belijming, gramgewicht, formaat en receptuur. Dit is al mogelijk bij een afname vanaf 2 ton.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!