Verouderingsbestendig olieverfpapier

Ons olieverfpapier wordt al sinds 1618 op ambachtelijke wijze geproduceerd. Het is voorzien van een barrièremiddel dat doorslaan van de verf tegengaat; een receptuur die door de jaren heen is geperfectioneerd. Ons olieverfpapier wordt gemaakt met 100% houtvrije cellulose en is pH-neutraal en zuurvrij. Daardoor is het zeer verouderingsbestendig. U kunt kiezen uit diverse viltmarkeringen, gramgewichten en formaten, waardoor er altijd wel een olieverfpapier is dat aansluit bij uw behoeften.

Ons olieverfpapier is beschikbaar in diverse standaarduitvoeringen en formaten onder ons eigen merk: Pigment. Dit is zuurvrij wit olieverfpapier met een linnenstructuur, vervaardigd uit 100% hoogwaardige cellulose. De blocs zijn eenzijdig gelijmd. Dit papier is perfect voor de veeleisende kunstenaar, want op dit papier droogt de olieverf in pure kleur op.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om olieverfpapier onder uw eigen label en geheel naar uw wensen te ontwikkelen en produceren. In dat geval heeft u nagenoeg onbeperkte keuzevrijheid wat betreft oppervlakte, belijming, gramgewicht, formaat en samenstelling. Dit is al mogelijk bij een afname vanaf 2 ton.

Wilt u meer informatie over de beschikbare formaten en gramgewichten of wilt u monsters ontvangen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij helpen u graag verder!

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!