Volop mogelijkheden

Schut Papier produceert schets- en tekenpapier met diverse oppervlaktes; zowel matte als gladde kwaliteiten en kwaliteiten met viltmarkering behoren tot de mogelijkheden. Het papier wordt gemaakt met 100% houtvrije cellulose en is pH-neutraal en zuurvrij. Daardoor is het zeer verouderingsbestendig. U kunt bovendien kiezen uit diverse gramgewichten en formaten, waardoor er altijd wel een papier is dat aansluit bij uw behoeften.

Ons schets- en tekenpapier is beschikbaar in diverse standaarduitvoeringen en formaten onder onze eigen merken:

  • Artist Drawing Paper. Zuurvrij wit tekenpapier dat door zijn lijming en radeereigenschappen geschikt is voor uiteenlopende technieken zoals potlood-, houtskool-, krijt- of pentekenen. Blocs zijn eenzijdig gelijmd aan de korte zijde.
  • Dessin & Dessin a Grain. Zuurvrij, natuurwit schets- en tekenpapier uit 100% houtvrije cellulose. Deze uitstekende schets- en tekenpapieren zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. De 90 g/m2 blocs hebben een natuurlijk oppervlak en een Wire-O/spiraal aan de korte zijde. De 125 en 180 g/m2 blocs hebben een lichte viltmarkering aan de bovenzijde van de vellen en zijn eenzijdig gelijmd aan de korte zijde van het bloc.
  • Simili Japon. Een licht getint papier met een uniek, glad oppervlak dat het uitermate geschikt maakt voor kalligrafie. Het papier is voorzien van een ‘Holland VGZ’-watermerk.

Tevens bieden wij ook de mogelijkheid om schets- en tekenpapier onder uw eigen label en geheel naar uw wensen te ontwikkelen en produceren. In dat geval heeft u nagenoeg onbeperkte keuzevrijheid wat betreft oppervlakte, belijming, gramgewicht, formaat en receptuur. Dit is al mogelijk bij een afname vanaf 2 ton.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!