Volop keuze in soorten coatings

Sinds enkele jaren beschikt Schut Papier over een in-line coater op de papiermachine, waarmee we allerlei soorten (functionele) coatings kunnen aanbrengen op het papier. Te denken valt bijvoorbeeld aan een kunstenaarspapier met een barrièrecoating welke doorslaan van alcoholmarkers voorkomt, of een speciale coating die zorgt voor een betere hechting van (wijn)labels aan de fles.

In de ontwikkeling van gecoate papieren werken we nauw samen met onze coatingleveranciers die zelf ook veel kennis in huis hebben en deze graag inzetten om nieuwe coatings te ontwikkelen voor specifieke toepassingen. Met deze aanpak zijn zij complementair aan Schut Papier in de ontwikkeling van nieuwe, gecoate papiersoorten en is het in de praktijk vaak mogelijk om uw ideeën snel tot uitvoering te brengen.

Heeft u een idee voor een gecoate papiersoort en zoekt u naar een partner om uw idee tot leven te wekken? Wij denken graag met u mee. Al vanaf 2 ton kunnen wij een papier ontwikkelen, geheel naar uw wensen.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!