Veilig en lastig te vervalsen

Diverse toepassingen vragen om een kenmerk van authenticiteit of iets dat het papier lastig te vervalsen maakt. Met behulp van diverse technieken zoals watermerken en veiligheidsvezels of dots die in daglicht zichtbaar of onzichtbaar kunnen zijn en oplichten onder UV-licht maken wij papier dat lastig te vervalsen is.

Onze veiligheidspapieren worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen die vragen om iets extra’s om de authenticiteit van het product of document mee aan te tonen. Te denken valt aan onder andere hypotheekaktes, testamenten, diploma’s, waardebonnen en flessenlabels voor exclusieve wijnen.

Bent u ook op zoek naar een manier om de authenticiteit van uw product zichtbaar te maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al bij een afname vanaf 2 ton ontwikkelen wij graag een uniek veiligheidspapier voor u, specifiek voor uw toepassing en geheel naar uw wensen.

Meer informatie of een monster aanvragen?

Heeft u een vraag of bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en wilt u meer informatie of monsters ontvangen? Stuur ons dan vooral een berichtje of bel ons; wij staan voor u klaar!