Sinds 1618

Schut Papier is opgericht in 1618 en is een papierproducent die zijn hoogwaardige producten wereldwijd afzet. Door kennis, innovatie en flexibiliteit kan Schut een grote diversiteit aan papiersoorten leveren. Onze producten kunnen opgedeeld worden in technisch, grafisch, kunstenaars- en gekleurd papier. Naast ons eigen merk in kunstenaarspapier, wordt het merendeel van onze producten klantspecifiek en vaak geheel op maat geproduceerd.

Over ons

Luchtfoto fabriek

Met ongeveer 40 medewerkers en één kleine, maar veelzijdige papiermachine produceert Schut Papier de meest uiteenlopende hoogwaardige papiersoorten die wereldwijd worden afgezet.

Duurzaamheid & MVO

Zonnepanelen 4

Bij Schut Papier zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vanzelfsprekend. Dit is zichtbaar in onze circulaire producten en in de diverse certificaten en programma’s waarin we deelnemen.

Geschiedenis

Receptenboek detail

De historie van Schut Papier voert ver terug in de tijd, naar de Gouden Eeuw. In Heelsum langs de Veluwe, vestigde zich ruim 400 jaar geleden een papiermolen welke zich door verschillende gebeurtenissen en overnames in het verleden heeft doorontwikkeld tot het Schut Papier van nu.

Vacatures

Groepsfoto

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die het leuk vinden om als onderdeel van een kleine, flexibele organisatie hun stempel te zetten op de mooie papierproducten die wij produceren. Misschien staat er ook iets voor jou tussen?

Nieuws

Nieuwsl

In ons bedrijf is het nooit saai, en de leuke en bijzondere dingen delen we graag met jullie. Houd onze nieuwspagina dus goed in de gaten!